GEVELS EN DAKPANNEN REINIGEN

Gevels en dakpannen reinigen

Gevels en dakpannen worden snel vuil. Dit heeft meerdere gevolgen. Op de eerste plaats is het zo dat de levensduur wordt verkort wanneer er sprake is van ernstige vervuiling. Schades worden vaak niet tijdig opgemerkt, waardoor de herstelkosten onnodig hoog oplopen, en de waarde van het pand daalt naar mate de vervuiling toeneemt. Het is daarom altijd aan te raden om gevels en dakpannen op periodieke basis te laten reinigen.

Gevels en dakpannen professioneel reinigen
Purschel Cleanings is een ervaren schoonmaakbedrijf dat zich ook inzet voor de (specialistische) reiniging van gevels en dakpannen. Daarnaast bieden wij ook services met betrekking tot glasbewassing, waarbij ook de kozijnen worden gereinigd. Wanneer het schoonmaakwerk door onze ervaren medewerkers wordt uitgevoerd, dan weet u zeker dat het pand er weer als nieuw uitziet, met alle bijkomende voordelen van dien. Ook bij nieuwbouwprojecten kan ons team worden ingezet voor een optimaal schone oplevering. 

Gevels En Dakpannen reinigen
Gevels En Dakpannen reinigen

Complete dienstverlening

Ons schoonmaakbedrijf beschikt zelf over alle nodige apparatuur en materialen voor de uitvoering van het schoonmaakwerk. Zo kunnen wij gebruik maken van een speciale hogedruk reiniger met stoom, welke ook op moeilijk bereikbare plekken kan worden ingezet. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust eens contact op.

Nieuwsgierig
wat Purschel voor jouw organisatie kan betekenen?