SPECIALISTISCH REINIGEN

Specialistisch reinigen

Specialistisch reinigen van onder meer gevels, dakpannen en kozijnen kan goed worden uitbesteed aan de ervaren medewerkers van Purschel Cleanings. Ons schoonmaakbedrijf staat in de regio Eindhoven / Best klaar voor veel verschillende klanten, zoals bedrijven, vastgoedbeheerders en VvE’s. Wij hebben ons onder meer toegelegd op het specialistisch reinigen en hebben hierin inmiddels een flinke hoeveelheid ervaring opgebouwd. Hierdoor kunnen wij onze aanpak goed aanpassen op de specifieke behoeften. 

Specialistisch Reinigen Purschel Schoonmaak

Specialistisch reinigen

Zonnepanelen reinigen

Zonnepanelen reinigen is een klus die in veel gevallen beter uitbesteed kan worden

Gevels en dakpannen

Gevels en dakpannen worden snel vuil. Dit heeft meerdere gevolgen

Vloeronderhoud

Bij Purschel Cleanings kunt u terecht voor al het onderhoud van Uw vloeren.

Graffiti verwijderen

Het is heel vervelend wanneer u te maken krijgt met graffiti en het spreekt voor zich dat u er zo snel mogelijk vanaf wilt zijn.

Mos en algen Verwijderen

Specialistisch reinigen en schoonmaakwerk

Voor specialistisch reinigen en schoonmaakwerk bent u bij ons altijd aan het juiste adres. Wij beschikken over alle nodige middelen en apparatuur voor een professionele uitvoering van de werkzaamheden. Indien nodig kunnen wij een hogedruk reiniger inzetten voor het verwijderen van hardnekkig vuil. Ons team is inzetbaar voor de meest uiteenlopende schoonmaakklussen, waaronder gevelreiniging, dakpanreiniging, glasbewassing en de reiniging van kunststof kozijnen en Trespa beplating. Wij maken gebruik van osmose water om een optimaal schoon resultaat te kunnen garanderen. 

Nieuwsgierig
wat Purschel voor jouw organisatie kan betekenen?