GLAZENWASSEN

Glazenwassen

Als u het glazenwassen wilt uitbesteden aan een ervaren schoonmaakbedrijf, dan kunt u uitstekend terecht bij Purschel Cleanings. Wij zetten ons in voor de meest uiteenlopende klanten, van vastgoedbeheerders en VvE’s tot de meest verschillende bedrijven. Onze onderneming, gevestigd in de plaats Best, voert werkzaamheden uit door heel de regio. U kunt bij ons terecht voor onder meer glasbewassing, vloeronderhoud, specialistische reiniging en schoonmaakonderhoud. Daarnaast hebben wij ons ook gespecialiseerd in het reinigen van zonnepanelen

Zeem
Glasbewassing Best

Glazenwassen op een passende wijze

Als ervaren schoonmaakbedrijf in de regio Eindhoven zoeken wij altijd naar een passende manier van glazenwassen. In bepaalde gevallen is de inzet van een gondel of een hoogwerker nodig, terwijl in andere situaties uitstekend gekozen kan worden voor een telescoopsteel. Wanneer wij uw ramen wassen, dan bent u altijd verzekerd van een streeploos resultaat, ongeacht de manier van glasbewassing die wij toepassen. Wij maken gebruik van osmose water, waardoor er geen enkele vorm van vervuiling te vinden is in het water dat wij gebruiken bij het glazenwassen. Over het algemeen wordt er gebruik gemaakt van telescoopstelen bij glasbewassing op een hoogte tot 15 meter. Uiteraard beschikken wij over alle nodige materialen en hulpmiddelen, waaronder hoogwerkers en ladders.

Een zeer complete service van de glazenwasser

Bij Purschel Cleanings werken wij uitsluitend met vaste medewerkers. Ons team bestaat uit ervaren professionals die zich graag inzetten voor onze klanten. U mag dan ook een zeer complete service van onze glazenwasser verwachten. Niet alleen de ramen worden goed gereinigd, maar ook de kozijnen. Hierdoor ziet het pand er weer perfect schoon uit. Is de gevel ook vervuild? Dan kunt u ook bij ons terecht voor een professionele gevelreiniging, indien gewenst in combinatie met dakpanreiniging. U kunt natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie over de mogelijkheden. 

Ramen Wasser Eindhoven

Nieuwsgierig
wat Purschel voor jouw organisatie kan betekenen?